HJEM PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI FORHANDLER KONTAKT OSS

HARDE ARMERINGSPLATER OG HJELMER

EnGarde tilbyr et utvalg av det nyeste innen harde armeringsplater og hjelmer. Alle våre hjelmer og plater er designet for å være komfortable og gi best mulig bevegelsesfrihet og samtidig gi maksimalt beskyttelsesområde. Avhengig av ditt beskyttelsesbehov tilbyr vi nivå III og IV plater;

EnGarde PASGT Helmet NIJ Level IIIA

EnGarde PASGT hjelmen gir nivå IIIA beskyttelse mot kuler og granatsplinter. Hjelmen er bygd opp av flere lag av aramid. Dette gir en hjelm med maksimal komfort, bevegelighet og beskyttelse.
Spesifikasjoner:

Størrelser: Medium / Stor
NIJ beskyttelsesnivå: IIIA
Vekt: 1.4 kg / 3.1 lbs
Farge: Svart / Marineblå / BrunEnGarde MICH Helmet NIJ Level IIIA

Modular Integrated Communications Helmet (MICH), også kjent som Advanced Combat Helmet (ACH), ble utviklet av den amerikanske hæren sitt Soldier Systems Center for å bli den neste generasjon av stridshjelm beskyttelse.

EnGarde MICH hjelmen gir NIJ nivå IIIA beskyttelse mot kuler og granatsplinter. Hjelmen er bygd opp av flere lag av Aramid. Dette gir en hjelm med maksimal komfort, bevegelighet og beskyttelse.
Spesifikasjoner:

Størrelser: Medium / Stor
NIJ beskyttelsesnivå: IIIA
Vekt: 1.3 kg / 2.9 lbs
Farge: Svart / Marineblå / BrunEnGarde DYNEEMA® plater Level III

EnGarde DYNEEMA® Level III plater er lagd av 100% DYNEEMA®. Platen er 3D buet og kan motstå flere treff og granatsplinter. Platen har positiv oppdrift og flyter derfor på vann. Platen gir nivå III beskyttelse sammen med (ICW) en nivå IIIA vest.
Spesifikasjoner:

Størrelse: 10" x 12"
Vekt: 1.25 kg / 2.75 lbs
Tykkelse: 1.9 cm / 0.76"EnGarde Aramid/Cer. plater Level IV

Denne platen består av en kombinasjon av aramid og keramikk. Platen er 3D buet og kan motstå granatsplinter og panserbrytende kuler (f.eks 7.62x63AP). Platen gir nivå IV beskyttelse sammen med (ICW) en nivå IIIA vest.
Spesifikasjoner:

Størrelse: 10" x 12"
Vekt: 3.2 kg / 7 lbs
Tykkelse: 1.9 cm / 0.76"