HJEM PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI FORHANDLER KONTAKT OSS

SPESIALIST KROPPSARMERING & VESTER

Spesialistvestene er av uovertruffen kvalitet og laget for et mer uformelt miljø sammenlignet med vestene laget for militære og taktiske enheter. Spesialistvestene er designet og laget med den samme oppmerksomheten for detaljer som våre taktiske skuddsikre vester, noe som resulterer i en eksepsjonell kroppsarmering med god passform.


EnGarde Puma

EnGarde Puma er en ballistisk jakke for politi og sikkerhetspersonell. Jakken har et uformelt utseende med sideåpninger for optimale justeringsmuligheter og komfort. Den slitesterke jakken har et nødhåndtak for nødsituasjoner og en linning som forsikrer at jakken sitter godt på kroppen. Modellen leveres med fem faste lommer som standard; en radio lomme, en lomme med glidelås, to magasinlommer og en lomme til en mini-lommelykt. Vesten har også et festepunkt av borrelås for et stort (10cm x 30cm) ID merke på ryggen og et skjult festepunkt av borrelås på forsiden for et lite (5cm x 10cm) ID merke.
Spesifikasjoner

Tilgjengelige ballistiske versjoner: ENGARDEII-ULTRALIGHT eller ENGARDEIIIA-PRO
Materiale: heavy duty Poly Duck
NIJ beskyttelsesnivå: II+ eller IIIA+
Vekt (størrelse medium): 1.9 kg / 4.2 lbs for NIJ Level II+/td>
2.5 kg / 5.5 lbs for NIJ Level IIIA+
Farger: MarineblåEnGarde Executive Vest

EnGarde Executive er en vest av fremragende kvalitet, designet for å gi personer med lederfunksjoner et enestående tilbud. Vesten er ideel for politikere, forretningsmenn eller livvakter. Vesten veier bare 2.5 kg (5.5 lbs) og gir brukeren optimal beskyttelse på NIJ Level IIIA. EnGarde Executive gir ikke bare beskyttelse foran og bak, men også på siden.
Spesifikasjoner

Tilgjengelige ballistiske versjoner: ENGARDEIIIA-PRO
Materiale: Bomull twill
NIJ beskyttelsesnivå: IIIA+
Vekt (størrelse medium): 2.5 kg / 5.5 lbs
Svart
Farger: